5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF
-30% nou

Bosch BOSCH PVQ731F15E

8.353,00 Lei 5.845,00 Lei

Plită pe inducție cu modul de ventilație integrat: combină performanțele unei plite pe inducție cu tehnologia de ventilare pentru rezultate perfecte 

 

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 5948850000015 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • DirectSelect: Selectare directă şi simplă a zonei de gătit dorite, a puterii şi a funcţiilor suplimentare.
 • CombiZone: Mai multă flexibilitate prin combinarea a două zone de gătit cu distribuție uniformă a căldurii, pentru prajituri și nu numai.
 • MoveMode: setarea automată a puterii de gătit permite atingerea rapidă a punctului de fierbere în zona frontală și continuarea preparării la o putere mai redusă pe zona din spate.
 • PowerBoost: Pana la 50% mai multă putere pentru o încălzire mai rapidă.
 • Temporizator cu funcție de dezactivare: Dezactivează zona de gătit utilizată, după expirarea perioadei de timp setate.
PUTERE ȘI ZONE DE GĂTIT:
 • Panou touch control DirectSelect
 • 4 zone de gătit prin inducţie
 • Zone de gătit: 1 x 380 mm x 210 mm, 3.6 kW Inducție sau x 190 mm, 210 mm, 2.2 kW (putere max. 3.7 kW) Inducție; 1 x 380 mm x 210 mm, 3.6 kW Inducție sau 2 x 190 mm, 210 mm , 2.2 kW (putere max. 3.7 kW) Inducție
 • Putere conectată: 7.4 kW

DESIGN:
 • Design frontal faţetat

CONFORT:
 • Funcţie QuickStart - detectare si activare automată a zonei de gătit
 • Opţiune pentru afişare consum de energie la terminarea procesului de gătire
 • Control electronic al puterii 17 trepte de putere
 • Timer cu deconectare pentru fiecare zonă de gătit Timer - Semnal sonor
 • Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică)
 • Afişaj electronic

PROTECŢIE ŞI SIGURANŢĂ:
 • Detectarea automată a vaselor Funcţie PowerManagement limită de timp Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor Funcţie de pauză pentru panoul de control (blocare pentru curăţare)
 • Funcţie Restart - recuperare setări la oprirea accidentală a plitei
 • Indicator de căldură reziduală în 2 trepte

RAPIDITATE:
 • Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit

DETALII TEHNICE ŞI DIMENSIUNI:
 • Dimensiuni: (Î/L/A) 223 x 710 x 522 mm
 • Dimensiuni nișă: (I/L/A) 223 mm x 560 mm x 490 mm
 • Este posibilă instalarea în dulap de 60 cm
 • Grosime minimă blat de încorporare: 16 mm
 • Lungime cablu de alimentare: 110 cm
 • Cablu inclus
MODUL HOTĂ:
 • Hotă de înaltă performanță, cu zgomot redus și tehnologie BLDC eficientă din punct de vedere energetic. Rata de extracție ridicată la un nivel de zgomot foarte scăzut, cu frecvențe de zgomot plăcute datorită interiorului optimizat psihoacustic și aerodinamic cu suflantă închisă, ce nu este vizibilă. Rezistentă la presiune înaltă , chiar și cu tubulaturi mai lungi și mai complexe.
 • Potrivit pentru instalații cu tubulatură sau instalații de ventilare recirculată (necesită ajustarea setărilor de bază din panoul de control). Sunt necesare urmatoarele accesorii obligatorii  pentru instalare: - HEZ9VEDU0 pentru ventilare cu tubulatură - HEZ9VRPD0 pentru ventilare cu tubulatură sau tubulatură parțială cu filtre pentru miros cleanAir. Kit HEZ9VRUD0 pentru ventilare fără tubulatură cu filtre pentru miros cleanAir.
 • Sistem de ventilare cu 9 nivele de putere controlate electronic și 2 nivele Boost/Intensiv ( cu revenire automată ) prin Panou touch control DirectSelect :  - Pornirea automată a sistemului de ventilare atunci când este utilizată o zonă de gătit. - Oprirea automată întârziată după gătire pentru a elimina mirosurile neplăcute după gătire (pot fi închise manual în nivelul de ventilare specific cu zgomot ultra scăzut, 12min în extracție cu tubulatură, 30 min în extracție recirculată) .  - Control manual complet prin Panou touch control DirectSelect.
 • Unitate filtru pentru grăsime și colector pentru lichid ușor detașabil și curățat: - Îndepărtare comodă a unității cu ajutorul mânerului . - Filtre pentru grăsime de dimensiuni mari, integrate, din oțel inoxidabil cu 12 straturi de filtrare și un strat superior negru pentru aspect estetic. Eficiență filtrare grăsime de 94 %.  - Toate componentele unității sunt ușor de curățat , lavabile în mașina de spălat și rezistente la temperaturi înalte. - (Superior) Unitate colectoare pentru lichid cu o capacitate de 200ml pentru scurgeri accidentale sau condens acumulat în timpul preparării alimentelor. - Sistem de drenaj puternic pentru deversări care depășesc 200 ml de lichid. - Colector de siguranță pentru lichid de 700 ml pentru situații accidentale mai severe. Lavabil în mașina de spălat vase. Ușor accesibil și detașabil din partea inferioară. - Capacitatea totală de colectare de 900ml (200ml + 700ml). - Sistem de ventilare etanș.
 • -Capacitate de evacuare în modul cu tubulatură (conform EN 61591): min. treaptă normală 154 m3/H , max. treaptă normală 500 m3/H, max. treaptă Intensive 622 m3/H. - Capacitatea de evacuare în modul recirculare (according to EN 61591): min. treaptă normală 150 m3/h , max. treaptă normală 500 m3/h , max. treaptă Boost-/Intensive 615 m3/h. - Nivel de zgomot în modul cu tubulatură conform EN 60704-3: min. treaptă normală 42 dB re 1 pW, max. treaptă normală 69 dB re 1 pW, max. treaptă Intensiv 74 dB re 1 pW. - Nivel de zgomot în modul recirculare (Putere de zgomot conform level according to EN 60704-3. ): min. normal setting 41 dB re 1 pW, max. normal setting 68 dB re 1 pW, max. Boost-/Intensive setting 72 dB re 1 pW. - Eficiența filtrului de grăsime conform EN 61591: 94 %. Toate datele de performanță sunt preliminare și bazate pe cele mai recente rezultate ale testelor cu prototipuri avansate și vor fi actualizate cu teste de la produsele finale.
 • Pentru instalare în mod recirculare: lăcaș 2 x 2 pentru integrare 4 filtre de miros de înaltă performanță cleanAir (filtrele nu sunt incluse). - Performanță optimă de reducere a mirosului pentru preparate cu molecule complexe de miros (ex. pește). - Suprafață filtrantă de dimensiune mare, cu capacitate înaltă de reducere a mirosurilor neplăcute. -Durata de viață de 360 de ore de gătit (neregenerativă).    - Filtre acustice optimizate pentru nivel de zgomot redus. - Ușor de accesat și îndepărtat în partea superioară. - Kit înlocuire cleanAir HEZ9VRCR0. Pentru instalare în mod evacuare: lăcaș 2 x 2 pentru integrare 4 filtre acustice optimizate pentru un nivel de zgomot redus  (filtrele nu sunt incluse).
 • Pentru instalare în mod evacuare: lăcaș 2 x 2 pentru integrare 4 filtre acustice optimizate pentru un nivel de zgomot redus  (filtrele nu sunt incluse).
 • Clasa de eficiență energetică: B (la o gamă de clase de eficiență energetică de la A ++ la D).
 • Clasă de eficiență la ventilare: A .
 • - Clasa de eficiență pentru filtrarea grăsimilor: B .
 • Nivel de zgomot min./max. la treaptă normală de putere (montaj în regim de evacuare): 42 dB  & 69 dB .

RECOMANDĂRI PENTRU INSTALARE:
 • Potrivit pentru configurație cu evacuare sau recirculare(necesită ajustarea setărilor de bază din panoul de control). Sunt necesare urmatoarele accesorii obligatorii pentru instalare: - HEZ9VEDU0 pentru evacuare cu tubulatură - HEZ9VRPD0 pentru recirculare cu tubulatură completă sau parțială cu filtre de aer cleanAir.
 • Sugestii de planificare: - Instalarea este posibilă atât în configurații tip insulă , cât și în perete. - Produs conform cu Testul Needle Flame( conform IEC 60695-5-11),  clasa de inflamare V2 ( conform UL94) și clasa de materiale de construcție (DIN 4102-1). Kitul  HEZ9VRUD0 pentru recirculare fără tubulatură este de asemenea conform acestor standarde. - Adâncimea maximă de imersie este de 223 mm sub sticlă pentru electrocasnicele montate în partea superioară. - Aparatul electrocasnic  trebuie să fie ușor accesibil din partea inferioară (ex. Pentru a putea accesa colectorul de lichid inferior). Nu este necesară o podea falsă sub plita cu sistem de ventilație integrat. Sertarele și/sau rafturile trebuie să fie detașabile. Panoul din spatele unității de mascare poate fi păstrat însă o decupare este necesară pentru duza de aer ( pozitionarea și dimensiunea se află în instrucțiunile de instalare). - Kitul  HEZ9VRUD0 "Plug 'n Play" pentru recirculare fără tubulatură necesită o deschidere verticală de minimum 25mm în panoul din spate al mobilei. Pentru o performanță ideală se sugerează 50mm. - Grosimea minimă a blatului de lucru este de 16 mm pentru aparatele montate pe blat cu sistem de instalare standard. Instalarea în blaturi de lucru  mai subțiri este posibilă și cu piesele de schimb: conținut 626792.  - Greutatea totală a aparatului este de 26 kg - capacitatea de rulare și stabilitate, în special în cazul blaturilor de lucru foarte subțiri, trebuie să fie suportate folosind substructuri adecvate. Greutatea generală a aparatului și specificațiile de integritate structurală ale producătorului blatului de lucru trebuie să fie luate în considerare. - Kitul  HEZ9VRUD0 "Plug 'n Play" pentru recirculare fără tubulatură permite instalarea rapidă și ușoară ce poate fi planificată la toate adâncimile de lucru ≥60cm. Pentru instalare cu tubulatură – în extragere cu tublatură completă sau parțială (HEZ9VEDU0) este necesară o adâncime de lucru  ≥70cm - Pentru instalații de extracție cu recirculare parțial cu tubulatură și fără tubulatură, trebuie să se respecte o deschidere de retur de ≥400cm² în zona plintei. Deschiderea poate fi realizată prin intermediul duzelor de ieșire, grilelor cu lamele sau a plintelor scurtate în funcție de producătorul mobilei de bucătărie. - Ieșirea de aer din partea din spate a aparatului poate fi accesată direct cu un element de canal plat de tip Tată (DN 150). - Suflanta rezistentă la presiune permite tubulaturi mai lungi și mai complexe de până la 8m cu trei arcuri de 90 °, păstrând totodată performanțe ridicate. - În configurația de extracție dirijată, trebuie instalată o clapă unidirecțională (sau o capcană de refulare) cu o presiune de deschidere de max.65Pa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!