5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF

Liebherr Liebherr IXRF 5100

12.400,00 Lei 11.160,00 Lei

IXRF 5100 Pure NoFrost
Combina Side-by-Side

 

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Liebherr IXRF 5100 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

NoFrost

Când deschideţi compartimentul congelatorului, doriţi să vedeţi produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă şi condens. NoFrost protejează spaţiul de congelare de îngheţ nedorit, care consumă multă energie şi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă şi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.

EasyFresh

EasyFresh

EasyFresh-Safe garantează prospeţimea pieţei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanş, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Display tactil

Display tactil

Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.

Spaţiu pentru tava de gătit 

Spaţiu pentru tava de gătit 

Doriţi să păstraţi proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur şi simplu glisaţi tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaţiu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: Puteţi glisa în interior şi exterior tava de gătit la deschiderea uşii de 90°.

Sistema PowerCooling

Sistema PowerCooling

Doriţi să vă asiguraţi că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenţios şi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaţiu frigorific.

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED iluminează spaţiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziţionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine şi un frigider plin.

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Aveţi un vas mare pentru frigider? În acest caz reglaţi simplu înălţimile rafturilor plăcilor din sticlă. Datorită reglării confortabile a înălţimii acest lucru se face rapid şi individual – chiar şi cu produse alimentare depozitate.

Ghid pentru sertar integrat

Ghid pentru sertar integrat

Ghid pentru sertar integrat

Când sertarele congelatorului sunt deschise și încărcate, ghidajele integrate pentru sertare vă oferă acces comod la alimente în orice moment. Opritorul de extragere previne căderea sertarelor când sunt deschise. La închidere, sertarele alunecă în poziția finală cu ușurință, ceea ce asigură o distribuție ideală a aerului în fața sertarelor și, prin urmare, cea mai bună răcire posibilă.

CleaningMode

CleaningMode

CleaningMode

Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.

EnergySaver

EnergySaver

EnergySaver

Doriţi să economisiţi concomitent energie şi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaţi EnergySaver, creşte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puţin curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost

Doriţi să congelaţi produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? Activaţi simplu SuperFrost – deja îşi creşte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceţi produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaţi manual funcţia, se dezactivează automat după 65 ore.

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.

PartyMode

PartyMode

PartyMode

Acum pot veni oaspeții – deoarece și aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.

HolidayMode

HolidayMode

HolidayMode

Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.

SuperCool

SuperCool

SuperCool

Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.

BottleTimer

BottleTimer

BottleTimer

Cunoaşteţi acest lucru? Aşezaţi o sticlă de vin în compartimentul de gheaţă, astfel încât să fie răcită rapid – şi o uitaţi acolo. Cu BottleTimer nu se mai întâmplă niciodată acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigură o răcire foarte rapidă. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optimă, vă aminteşte aparatul dumneavoastră Liebherr prin aplicaţie să o scoateţi din compartimentul de gheaţă.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarma uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaţi inutil energie şi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uşa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă şi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâţi dumneavoastră: În funcţie de setare se declanşează alarma uşii după 1, 2 sau 3 minute.

SabbathMode

SabbathMode

SabbathMode

Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele şi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Mirosul unor produse alimentare este uneori mai puţin plăcut. Pentru aparatul dumneavoastră Liebherr nu este o problemă acest lucru: Datorită filtrului de cărbune activ FreshAir există întotdeauna aer proaspăt în interior. Filtrul se află direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului şi neutralizează mirosurile în cea mai mare măsură. Afişajul vă aminteşte de schimbarea filtrului.

Compartimente pentru ouă

Compartimente pentru ouă

Compartimente pentru ouă

Doriţi să păstraţi ouă în siguranţă şi fără cutie de carton în frigiderul dumneavoastră? Nu e o problemă cu compartimentele pentru ouă: Aici sunt depozitate până la 10 ouă de găină protejate stabil şi răcite bine. Compartimentul se potriveşte în uşa interioară cât şi pe plăcile din sticlă.

VarioSpace

VarioSpace

VarioSpace

Doriţi să depozitaţi în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ştie că, uneori, este nevoie de mai mult spaţiu. Graţie combinei frigorifice VarioSpace puteţi extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice şi fiecare placă intermediară din sticlă situată dedesubt – şi voilà: aveţi deja spaţiul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!

Concept Side-by-Side

Concept Side-by-Side

Concept Side-by-Side

Indiferent dacă sunt unul lângă altul sau unul deasupra celuilalt: Aveți posibilitatea să vă poziționați aparatele Liebherr în mod modular, exact cum doriți. Realizați propriul dumneavoastră Frischecenter din combinația de frigider, congelator, răcitor pentru vinuri sau BioFresh full-space. Calitatea tipică Liebherr: O tehnologie specială în plafon şi pereţii laterali împiedică apariţia condensului între aparate – în acest fel mobilierul dumneavoastră este complet protejat.
 

Side by side incorporabil format din doua elemente :

SIFNf 5108 Pure NoFrost

Cotă nişă înălţime/lăţime/adâncime 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 213 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică F
Tehnologie refrigerare NoFrost
Soluţie de legare la reţea cu posibilitate de postechipare
 

IRe 5100 Pure

Cotă nişă înălţime/lăţime/adâncime 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 308 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică E
Soluţie de legare la reţea cu posibilitate de postechipare
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!