5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF

Liebherr Liebherr IRBci 5170

15.999,00 Lei 14.399,10 Lei

IRBci 5170 Peak BioFresh
Frigider integrabil cu BioFresh Professional

 

 

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: IRBci 5170 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Cotă nişă înălţime/lăţime/adâncime 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 296 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică C
Tehnologie de prospeţime BioFreshProfessional
Soluţie de legare la reţea integrat, montat fix
 

BioFresh cu HydroBreeze

Doriţi să refrigeraţi fructele şi legumele ca profesioniştii? HydroBreeze vă va încânta: Ceaţa rece, împreună cu temperatura din Safe puțin peste 0 °C, oferă produselor alimentare un plus pentru o valabilitate mai lungă. Şi asigură un efect Wow optic. HydroBreeze se activează la fiecare 90 minute pentru 4 secunde şi pentru 8 secunde la deschiderea uşii.

Fructe & legume mereu proaspete

Fructe & legume mereu proaspete

Salată crocantă sau căpşuni: Cele mai sensibile produse alimentare merită un loc special, pentru a rămâne proaspete: BioFresh-Safes. În „Fructe & legume mereu proaspete“ este temperatura aproape de 0 °C. În combinaţie cu umiditatea aerului predominantă de acolo, datorită închiderii etanşe, fructele şi legumele neambalate se simt deosebit de bine. Nu trebuie să setaţi nimic.

DrySafe

DrySafe

Doriţi să rămână proaspăt pe cât posibil de mult fileul delicat de viţel sau laptele proaspăt? Acest lucru este asigurat de BioFresh-Safes: În „DrySafe“ predomină o temperatură aproape de 0 °C – condiţii ideale de depozitare şi pentru cele mai sensibile produse alimentare. Şi cel mai bine: Totul este setat din fabricaţie perfect pentru folosirea imediată - pentru prospeţime îndelungată.

SmartDeviceBox integrat

SmartDeviceBox integrat

Aparatul dumneavoastră Liebherr se află în bucătărie – dar dacă doriţi, acesta poate intra oricând pe internet: SmartDeviceBox-ul integrat deschide poarta pentru toate avantajele Smart Home. Cuplaţi simplu, porniţi şi conectaţi aparatul dumneavoastră Liebherr prin WLAN cu reţeaua.

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală

Lumina oferă accente deosebite de Design – chiar şi în frigiderul dumneavoastră: cu iluminarea noastră ambientală. Iluminarea de jur împrejur oferă accente unice în compartimentul interior. Iar împreună cu peretele posterior în Design SmartSteel, precum şi ventilatorul negru foarte lucios se creează un ambient atmosferic.

LightTower

LightTower

Bucuraţi-vă de un spaţiu interior iluminat optim: LightTower pun produsele alimentare în cea mai bună lumină şi sunt poziţionate, astfel încât frigiderul dumneavoastră umplut să fie iluminat în permanenţă pe o suprafaţă mare. Deoarece LightTower sunt integrate în pereţii laterali, rămâne şi mai mult spaţiu pentru produsele dumneavoastră alimentare.

Display Touch & Swipe

Display Touch & Swipe

Display Touch & Swipe

Aparatul dumneavoastră Liebherr vă va asculta la o atingere: Datorită display-ului Touch & Swipe operaţi frigiderul dumneavoastră intuitiv şi foarte simplu. Selectaţi simplu funcţiile precum „SuperCool“ pe display-ul color prin atingere şi glisare. La fel de uşor reglaţi şi temperatura. Dacă nu operaţi activ display-ul? Vă indică temperatura reală.

SmartSteel în spaţiul interior

SmartSteel în spaţiul interior

SmartSteel în spaţiul interior

SmartSteel la uşa interioară şi peretele posterior oferă aparatului dumneavoastră Liebherr un aspect elegant. Până şi produsele dumneavoastră alimentare vor iubi SmartSteel: Oţelul superior este igienic şi compatibil cu produsele alimentare. În plus SmartSteel reduce vizibilitatea amprentelor – acest lucru oferă un aspect mai frumos.

Peretele posterior din SmartSteel

Peretele posterior din SmartSteel

Peretele posterior din SmartSteel

Peretele posterior din SmartSteel elegant oferă aparatului dumneavoastră Liebherr un aspect elegant. Până şi produsele dumneavoastră alimentare vor iubi SmartSteel: Oţelul superior este igienic şi compatibil cu produsele alimentare. În plus SmartSteel reduce vizibilitatea amprentelor – acest lucru oferă un aspect mai frumos.

SoftSystem

SoftSystem

SoftSystem

De la micul dejun până la gustarea de la miezul nopţii – există multe ocazii pentru a deschide şi închide din nou frigiderul. Iar cu aparatul dumneavoastră Liebherr acest lucru este foarte distractiv: Datorită SoftSystem se închide uşa frigiderului uşor amortizată şi sigur, precum şi plăcut de uşor şi silenţios. Totodată rămân stabile sticlele depozitate în uşa interioară – nimic nu se clatină sau se mişcă.

SoftTelescopic

SoftTelescopic

SoftTelescopic

Bucuraţi-vă de faptul că puteţi deschide BioFresh-Safes: Nu numai din cauza produselor alimentare proaspete – ci şi datorită faptului că deschiderea este uşoară şi închiderea este automată şi amortizată. Acest lucru este asigurat de şinele telescopice, pe care se află Safes. Iar deoarece acestea se extind complet, aveţi cea mai bună privire de ansamblu asupra conţinutului.

Spaţiu pentru tava de gătit 

Spaţiu pentru tava de gătit 

Spaţiu pentru tava de gătit 

Doriţi să păstraţi proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur şi simplu glisaţi tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaţiu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: Puteţi glisa în interior şi exterior tava de gătit la deschiderea uşii de 90°.

Sistema PowerCooling

Sistema PowerCooling

Sistema PowerCooling

Doriţi să vă asiguraţi că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenţios şi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaţiu frigorific.

SuperSilent

SuperSilent

SuperSilent

Psssst – ascultaţi cu atenţie: Aparatul dumneavoastră Liebherr este atât de silenţios, că trebuie să vă lungiţi urechile pentru a-l percepe. Ce stă în spatele acestui lucru? Toate componentele de răcire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele şi vaporizatoarele sunt optimizate şi adaptate reciproc perfect. Astfel încât să auziţi în bucătăria dumneavoastră numai ce doriţi.

Iluminarea cu LED a BioFresh

Iluminarea cu LED a BioFresh

Iluminarea cu LED a BioFresh

Trăiţi senzaţia de bucurie adevărată pentru fructele şi legumele dumneavoastră proaspete: Iluminarea cu LED a BioFresh asigură cea mai bună lumină în interiorul BioFresh-Safes. Iluminarea este amplasată central deasupra BioFresh-Safes şi este completată prin coloanele de lumină LED de pe ambele părţi. Acestea ajung până în interiorul BioFresh-Safe situat cel mai sus şi îl iluminează deosebit de puternic.

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Dacă depozitaţi o carafă sau recipiente înalte în frigider, nu doriţi să îndepărtaţi direct o placă din sticlă întreagă. De ce? Există placa din sticlă divizibilă: Glisaţi simplu jumătatea frontală a plăcii din sticlă sub jumătatea posterioară. Astfel puteţi introduce în faţă recipiente mai înalte şi aveţi destul spaţiu pentru alte produse alimentare.

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

Aveţi un vas mare pentru frigider? În acest caz reglaţi simplu înălţimile rafturilor plăcilor din sticlă. Datorită reglării confortabile a înălţimii acest lucru se face rapid şi individual – chiar şi cu produse alimentare depozitate.

CleaningMode

CleaningMode

CleaningMode

Până de curând trebuia să vă decideţi la curăţarea frigiderului: Deconectaţi pentru a economisi energie? Sau lăsaţi pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaţi aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.

EnergySaver

EnergySaver

EnergySaver

Doriţi să economisiţi concomitent energie şi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaţi EnergySaver, creşte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puţin curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ştiut şi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. Fireşte puteţi dezactiva simplu blocarea display-ului.

PartyMode

PartyMode

PartyMode

Acum pot veni oaspeții – deoarece și aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcții precum SuperCool și SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.

HolidayMode

HolidayMode

HolidayMode

Călătoriţi? Atunci trimiteţi şi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul şi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îşi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseşte curent şi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireşte conectat.

SuperCool

SuperCool

SuperCool

Doriţi ca frigiderul dumneavoastră să-şi menţină temperatura optimă, chiar dacă aţi introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îşi măreşte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conţinutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarma uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaţi inutil energie şi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uşa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă şi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâţi dumneavoastră: În funcţie de setare se declanşează alarma uşii după 1, 2 sau 3 minute.

SabbathMode

SabbathMode

SabbathMode

Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil şi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele şi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.

VarioBox

VarioBox

VarioBox

Unde este pachetul de drojdie? Unde este tubul de muştar? Pentru a găsi uşor obiectele mici în frigider, există VarioBoxen: Acestea asigură în uşa interioară vizibilitate şi ordine. Datorită transparenţei acestora vedeţi imediat, ce se află înăuntru. Cutiile pot fi extrase uşor – şi datorită opritorului de extragere garantat nu cade nimic pe podea.

Cutie pentru unt

Cutie pentru unt

Cutie pentru unt

De asemenea, puteţi avea pretenţii ridicate şi la o cutie pentru unt: Cutia trebuie să fie frumoasă şi să se potrivească perfect în uşa interioară a frigiderului. Prin capacul transparent puteţi vedea întotdeauna, cât de mult unt mai este. În plus, capacul pentru maşina de spălat vase şi partea de jos se blochează atât de sigur încât puteţi transporta cutia pe capac cu o singură mână.

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Mirosul unor produse alimentare este uneori mai puţin plăcut. Pentru aparatul dumneavoastră Liebherr nu este o problemă acest lucru: Datorită filtrului de cărbune activ FreshAir există întotdeauna aer proaspăt în interior. Filtrul se află direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului şi neutralizează mirosurile în cea mai mare măsură. Afişajul vă aminteşte de schimbarea filtrului.

Compartimente pentru ouă 2in1

Compartimente pentru ouă 2in1

Compartimente pentru ouă 2in1

Doriţi ouă de găină? Şi aparatul dumneavoastră Liebherr – de aceea posedă compartimentele pentru ouă 2in1. Acestea oferă nu numai spaţiu pentru până la 20 ouă de găină, ci şi pentru până la 24 ouă de prepeliţă. Compartimentele pentru ouă constau dintr-o parte exterioară şi una interioară, care pot fi glisate una în cealaltă. Prin rotirea compartimentului pot fi utilizate orificiile pentru ouăle de prepeliţă.

FlexSystem

FlexSystem

FlexSystem

Fructele mici şi sensibile din frigider tind să scape din vedere sau să fie uşor zdrobite. De aceea există în aparatul dumneavoastră Liebherr FlexSystem: Două cutii plasabile flexibil asigură ordinea şi claritatea în BioFresh-Safe. Şi acestea protejează şi cea mai mică zmeură de punctele de apăsare sau de amestecarea cu alte produse alimentare.

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Credeţi că garnitura uşii a aparatului dumneavoastră Liebherr trebuie să fie înlocuită după câţiva ani? Puteţi face acest lucru cu uşurinţă şi singur: Garnitura uşii interschimbabilă se poate îndepărta în câţiva paşi simpli – iar noua garnitură poate fi reintrodusă la fel de uşor. Astfel şi această parte a frigiderului este întotdeauna fără pată şi curată igienic.

 

Clasa de eficienţă energetică C
Consumul de energie în 24 de ore 0,274 kWh / 24h
Consum anual de energie 100 kWh/a
Clasă climatică SN-T
Nivelul de zgomot 32 dB
Clasa emisiilor sonore de aer B
Tensiune 220-240 V ~
Frecvenţă 50-60 Hz
Putere racordată 1,2 A

Comandă şi funcţii

Operare Touch & Swipe
Numărul de zone de temperatură 2
Număr de circuite reglabile ale agentului frigorigen 1
Afişaj temperatură Frigider
SuperCool reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă refrigerare reglabil la aparat şi prin aplicaţie
Alarmă uşă congelare
Soluţie de legare la reţea integrat, montat fix
NightMode reglabil prin aplicaţie
Blocarea display-ului reglabil la aparat

Frigider

Domeniul de temperaturi reglabil din frigider +3 °C până la +9 °C
Zone climatizare frigider BioFresh cu HydroBreeze / DrySafe / Fructe & legume mereu proaspete
Tehnologie de prospeţime BioFreshProfessional
Număr seifuri BioFresh 3
dintre care extensibile pe role 0
extensibil pe şine telescopice
cu SoftTelescopic
Iluminare interioară BioFresh-Safes Iluminare LED
Utilizabil variabil ca BioFresh pentru fructe & legume mereu proaspete sau Meat-&Diary-Safe 2
Proces de dezgheţare congelator automat
Răcire cu aer recirculat
Filtru FreshAir în supapă
Schubfach-Auszugsystem Kühlteil Şine telescopice complet extensibile cu sistem de închidere automată cu amortizare a închiderii
SoftSystem SoftSystem
Iluminare interioară frigider Panou de iluminare pe ambele părţi
Număr suprafeţe de depozitare frigider 8
dintre care secţionabilă 1
dintre care reglabile pe înălţime 6
VarioSafe
InfinitySpring
Sertare OpenStage
Depozitarea sticlelor integrat
Număr locaş pentru sticle 2
Număr suprafeţe de depozitare conserve 2
VarioBox extensibil
VarioBox 2
Untieră
Compartimente pentru ouă variabil
Număr FlexSystem 1
Suprafeţe de depozitare în uşă Raft de sticle și conserve
Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime Reglabil progresiv

Design şi materiale

Perete posterior uscat
Material perete posterior uscat Oţel superior cu SmartSteel
Decor uşă interioară SmartSteel
Design poliţe partea interioară a uşii Premium GlassLine
Material rafturi de depozitare din uşă Sticlă cu baretă din oţel inoxidabil
Material suprafeţe de depozitare frigider Sticlă

Structură şi instalare

Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Greutăţi max. fronturi mobilier 26
Sens de închidere al uşii dreapta interschimbabil
Schimbarea sensului de închidere al uşii posibil automat
Unghi de deschidere uşă 115°
Garnitură a uşii interschimbabil
Picioruşe reglabile în înălţime 2
Şine de nivelare
Număr de şine de nivelare 2
Ventilare Ventilaţie mobilă
Sistem de comandă Ecran TFT 2,4” color, ecran Touch & Swipe
Tip de fişă Euro
Cablu de alimentare (lungime) 2.200 mm

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!