5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF

Liebherr Liebherr ICe 5103

4.499,00 Lei 4.049,10 Lei

ICe 5103 Pure

Combinaţie frigorifică integrabilă cu EasyFresh şi SmartFrost

 

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: ICe 5103 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Cotă nişă înălţime/lăţime/adâncime 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 264 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică D
Tehnologie refrigerare SmartFrost
Soluţie de legare la reţea 


Descriere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
HolidayMode
Calatoriti? Atunci trimiteti si aparatul dumneavoastra Liebherr in vacanta: In HolidayMode sunt deconectate ventilatorul si SuperCool, iar frigiderul dumneavoastra isi regleaza temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseste curent si impiedica mirosurile neplacute. Congelatorul ramane fireste conectat. Prin intermediul aplicatiei puteti deconecta HolidayMode inca din calatoria dumneavoastra de intoarcere. Astfel va intampina aparatul dumneavoastra Liebherr in mod obisnuit rece si proaspat.
 

 

 

Sistem PowerCooling

Doriti sa va asigurati ca la frigiderul dumneavoastra este repartizata temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silentios si puternic repartizeaza aerul rece eficient in intregul spatiu frigorific.
 

 

 

SuperCool

Doriti ca frigiderul dumneavoastra sa-si mentina temperatura optima, chiar daca ati introdus cumparaturi calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odata activat, aparatul dumneavoastra Liebherr isi mareste puterea, pana cand produsele alimentare proaspete sunt atat de reci ca restul continutului. Apoi se deconecteaza SuperCool automat – cel tarziu dupa 12 ore.
 


 
 
SuperSilent
Psssst – ascultati cu atentie: Aparatul dumneavoastra Liebherr este atat de silentios, ca trebuie sa va lungiti urechile pentru a-l percepe. Ce sta in spatele acestui lucru? Toate componentele de racire precum compresoarele, supapele, ventilatoarele si vaporizatoarele sunt optimizate si adaptate reciproc perfect. Astfel incat sa auziti in bucataria dumneavoastra numai ce doriti.
 


 
BottleTimer
Cunoasteti acest lucru? Asezati o sticla de vin in compartimentul de gheata, astfel incat sa fie racita rapid – si o uitati acolo. Cu BottleTimer nu se mai intampla niciodata acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigura o racire foarte rapida. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optima, va aminteste aparatul dumneavoastra Liebherr prin aplicatie sa o scoateti din compartimentul de gheata.
 


 
Iluminarea plafonului LED
Iluminarea plafonului LED ilumineaza spatiul interior de sus - pentru o privire de ansamblu buna a produselor dumneavoastra alimentare. Pata luminoasa extra: LED-urile sunt pozitionate inainte de placile din sticla, astfel incat este iluminat bine si un frigider plin.
 


 
Alarma usa
Alarma usii a aparatului dumneavoastra Liebherr este atenta, sa nu consumati inutil energie si sa nu se strice produsele alimentare: Imediat ce usa frigiderului ramane deschisa prea mult timp, aceasta va alarmeaza – printr-o lumina pulsanta si printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotarati dumneavoastra: In functie de setare se declanseaza alarma usii dupa 1, 2 sau 3 minute.
 


 
 

 


 
SabbathMode
Toate activitatile sunt oprite in Sabat – acest lucru este valabil si pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat in considerare de aparatul dumneavoastra Liebherr. In SabbathMode este deconectata intreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele si display-ul. Dupa 80 ore se dezactiveaza SabbathMode.
 


 
 
Reglare separata a temperaturii
Fiecare produs alimentar are propria temperatura optima – fie ca e congelat sau racit. De aceea combinatia dumneavoastra de racire-congelare are circuite separate ale agentului frigorigen: Astfel controlati temperaturile in frigider si congelator independent. Alegeti in orice situatie exact temperatura, care este cea mai buna pentru produsele dumneavoastra alimentare. Foarte simplu si fiabil.
 


 


 
EasyFresh-Safe pe sinele de rulare
Datorita sinelor de rulare integrate cu opritor de extragere deschideti si inchideti foarte usor EasyFresh-Safe. Un alt plus in confort: Sinele de rulare inchid ferm si sigur Safe-ul. Astfel depozitati produsele dumneavoastra alimentare in permanenta in conditii optime.
 


 


 
CleaningMode
Pana de curand trebuia sa va decideti la curatarea frigiderului: Deconectati pentru a economisi energie? Sau lasati pornit pentru o vizibilitate mai buna? CleaningMode va elibereaza de aceasta dilema: Racirea se deconecteaza, in timp ce iluminarea ramane pornita. Astfel curatati aparatul dumneavoastra Liebherr intr-un mod relaxat.
 

 



 
EnergySaver
Doriti sa economisiti concomitent energie si bani? Aparatul dumneavoastra Liebherr va sprijina in acest sens – cu modul energetic economic. Daca activati EnergySaver, creste temperatura standard cu doua grade. Astfel aparatul dumneavoastra Liebherr necesita mai putin curent – iar produsele dumneavoastra alimentare raman proaspete in mod optim.
 

 
 
Filtru de carbune activ FreshAir
Mirosul unor produse alimentare este uneori mai putin placut. Pentru aparatul dumneavoastra Liebherr nu este o problema acest lucru: Datorita filtrului de carbune activ FreshAir exista intotdeauna aer proaspat in interior. Filtrul se afla direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului si neutralizeaza mirosurile in cea mai mare masura. Afisajul va aminteste de schimbarea filtrului.
 


 
PartyMode
Acum pot veni oaspetii – deoarece si aparatul dumneavoastra Liebherr are o stare de spirit de petrecere: Imediat ce conectati PartyMode, acesta asigura fiabil bauturile reci ca gheata si o portie suplimentara de cuburi de gheata. In PartyMode sunt activate functii precum SuperCool si productia maxima de gheata. Dupa 24 ore aparatul dumneavoastra Liebherr se intoarce inapoi in modul normal.
 


 
Compartiment pentru oua
Doriti sa pastrati oua in siguranta si fara cutie de carton in frigiderul dumneavoastra? Nu e o problema cu compartimentele pentru oua: Aici sunt depozitate pana la 10 oua de gaina protejate stabil si racite bine. Compartimentul se potriveste in usa interioara cat si pe placile din sticla.
 


 
 
SuperFrost
Doriti sa congelati produsele dumneavoastra alimentare proaspete protejand vitaminele? Activati simplu SuperFrost – deja isi creste congelatorul puterea de racire. Astfel ramane constanta temperatura, daca introduceti produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodata economic energetic: In cazul in care nu deconectati manual functia, se dezactiveaza automat dupa 65 ore.
 

 


 
 
Blocarea display-ului
Un display care se aprinde este un magnet pentru mainile copiilor – acest lucru este stiut si de aparatul dumneavoastra Liebherr. De aceea exista blocarea display-ului: Aceasta impiedica fiabil modificarea involuntara a setarilor de la frigiderul dumneavoastra. Fireste puteti dezactiva simplu blocarea display-ului.
 


 


 
Garnitura a usii interschimbabila
Credeti ca garnitura usii a aparatului dumneavoastra Liebherr trebuie sa fie inlocuita dupa cativa ani? Puteti face acest lucru cu usurinta si singur: Garnitura usii interschimbabila se poate indeparta in cativa pasi simpli – iar noua garnitura poate fi reintrodusa la fel de usor. Astfel si aceasta parte a frigiderului este intotdeauna fara pata si curata igienic.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!