5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF

Liebherr LIEBHERR IXRFWB 3956

29.800,00 Lei 26.820,00 Lei

Liebherr IXRFWB 3956 Prime BioFresh NoFrost
Combina Side-by-Side

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: IXRFWB 3956 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

NoFrost

Când deschideÅ£i compartimentul congelatorului, doriÅ£i să vedeÅ£i produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă ÅŸi condens. NoFrost protejează spaÅ£iul de congelare de îngheÅ£ nedorit, care consumă multă energie ÅŸi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă ÅŸi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.

Aparat monovolum BioFresh

Aparat monovolum BioFresh

Ca prieten al alimentelor proaspete, veÅ£i fi încântat de aparatul monovolum BioFresh. Acesta oferă condiÅ£ii de depozitare perfecte pentru întreaga recoltă: La puÅ£in peste 0°C ÅŸi cu umiditate flexibilă a aerului, fructele ÅŸi legumele rămân mult timp proaspete ÅŸi crocante. Iar dacă recolta vi se pare mai mică, produsele lactate, carnea ÅŸi mezelurile rămân proaspete în sertare mai mult timp decât în compartimentul frigorific normal. Un bonus pentru mediu: clasa de eficienţă energetică A.

DrySafe

DrySafe

DoriÅ£i să rămână proaspăt pe cât posibil de mult fileul delicat de viÅ£el sau laptele proaspăt? Acest lucru este asigurat de BioFresh-Safes: În „DrySafe“ predomină o temperatură aproape de 0 °C – condiÅ£ii ideale de depozitare ÅŸi pentru cele mai sensibile produse alimentare. Åži cel mai bine: Totul este setat din fabricaÅ£ie perfect pentru folosirea imediată - pentru prospeÅ£ime îndelungată.

EasyFresh

EasyFresh

EasyFresh-Safe garantează prospeÅ£imea pieÅ£ei în casa dumneavoastră. Fie că este vorba de fructe neambalate, legume sau fructe: aici se depozitează totul optim. Datorită sigiliului etanÅŸ, produsele alimentare ridică umiditatea din Safe. Astfel produsele alimentare rămân proaspete un timp mai lung.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

DoriÅ£i să fiÅ£i echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteÅ£i postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câÅ£iva paÅŸi simpli ÅŸi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Display Touch & Swipe

Display Touch & Swipe

Aparatul dumneavoastră Liebherr vă va asculta la o atingere: Datorită display-ului Touch & Swipe operaÅ£i frigiderul dumneavoastră intuitiv ÅŸi foarte simplu. SelectaÅ£i simplu funcÅ£iile precum „SuperCool“ pe display-ul color prin atingere ÅŸi glisare. La fel de uÅŸor reglaÅ£i ÅŸi temperatura. Dacă nu operaÅ£i activ display-ul? Vă indică temperatura reală.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

SoftSystem

SoftSystem

SoftSystem

De la micul dejun până la gustarea de la miezul nopÅ£ii – există multe ocazii pentru a deschide ÅŸi închide din nou frigiderul. Iar cu aparatul dumneavoastră Liebherr acest lucru este foarte distractiv: Datorită SoftSystem se închide uÅŸa frigiderului uÅŸor amortizată ÅŸi sigur, precum ÅŸi plăcut de uÅŸor ÅŸi silenÅ£ios. Totodată rămân stabile sticlele depozitate în uÅŸa interioară – nimic nu se clatină sau se miÅŸcă.

Siguranţă pentru copii

Siguranţă pentru copii

Siguranţă pentru copii

SiguranÅ£a pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranÅ£a pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

UltraSilent

UltraSilent

UltraSilent

De această funcÅ£ie Liebherr cu siguranţă nu aÅ£i auzit niciodată – simplu, deoarece este atât de silenÅ£ios ca niciun alt frigider: Datorită construcÅ£iei cu reducere mare a zgomotelor acesta este aproape „nemaiauzit“ de liniÅŸtit. Datorită nivelului ridicat de tăcere, stabileÅŸte noi standarde chiar ÅŸi în comparaÅ£ie cu cele mai silenÅ£ioase frigidere.

Iluminarea cu LED

Iluminarea cu LED

Iluminarea cu LED

Iluminarea cu LED asigură o lumină plăcută în BioFresh-Safes. Astfel găsiÅ£i mai uÅŸor produsele dumneavoastră alimentare dorite. Unitatea cu LED-uri eficientă energetic este poziÅ£ionată elegant ÅŸi pentru a economisi spaÅ£iu deasupra Safes.

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED iluminează spaÅ£iul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziÅ£ionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine ÅŸi un frigider plin.

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Atunci când deschideÈ›i sertarele din congelatorul Liebherr, vă bucuraÈ›i nu numai de aspectul alimentelor – ci ÅŸi de iluminarea atractivă: Aceste calităţi sunt asigurate de LED-urile puternice, durabile ÅŸi ecologice. Iluminarea face o vedere de ansamblu asupra conÅ£inutului mai simplă ÅŸi este totodată un element de design neobiÅŸnuit.

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Dacă depozitaÅ£i o carafă sau recipiente înalte în frigider, nu doriÅ£i să îndepărtaÅ£i direct o placă din sticlă întreagă. De ce? Există placa din sticlă divizibilă: GlisaÅ£i simplu jumătatea frontală a plăcii din sticlă sub jumătatea posterioară. Astfel puteÅ£i introduce în faţă recipiente mai înalte ÅŸi aveÅ£i destul spaÅ£iu pentru alte produse alimentare.

FuncÅ£ie confort de reglare a înălÅ£imii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

FuncÅ£ie confort de reglare a înălÅ£imii pentru plăcile din sticlă

AveÅ£i un vas mare pentru frigider? În acest caz reglaÅ£i simplu înălÅ£imile rafturilor plăcilor din sticlă. Datorită reglării confortabile a înălÅ£imii acest lucru se face rapid ÅŸi individual – chiar ÅŸi cu produse alimentare depozitate.

Gama Vinidor

Gama Vinidor

Gama Vinidor

Aparatele Vinidor oferă două sau trei seifuri de vin, care pot fi setate independent una faţă de cealaltă de la +5 °C la +20 °C, flexibilitate maximă în utilizare. În acest fel, cu cele trei seifuri de vin, vinurile roÅŸii, vinurile albe ÅŸi ÅŸampania pot fi depozitate în aparat la o temperatură optimă. Dar ÅŸi în cazul depozitării pe termen lung a vinurilor, aparatele creează condiÅ£iile climatice ideale. Datorită dimensiunilor diferite ale seifurilor de vin ÅŸi setării absolut flexibile a temperaturii, aceste aparate sunt potrivite pentru fiecare sortiment individual de vinuri.

Filtru de cărbune activ

Filtru de cărbune activ

Filtru de cărbune activ

Mirosurile din zona adiacentă pot influenÅ£a sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uÅŸor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

CleaningMode

CleaningMode

CleaningMode

Până de curând trebuia să vă decideÅ£i la curăţarea frigiderului: DeconectaÅ£i pentru a economisi energie? Sau lăsaÅ£i pornit pentru o vizibilitate mai bună? CleaningMode vă eliberează de această dilemă: Răcirea se deconectează, în timp ce iluminarea rămâne pornită. Astfel curăţaÅ£i aparatul dumneavoastră Liebherr într-un mod relaxat.

EnergySaver

EnergySaver

EnergySaver

DoriÅ£i să economisiÅ£i concomitent energie ÅŸi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaÅ£i EnergySaver, creÅŸte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puÅ£in curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Chiar ÅŸi trepidaÅ£iile uÅŸoare pot tulbura maturarea vinurilor ÅŸi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraÅ£ii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost

DoriÅ£i să congelaÅ£i produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? ActivaÅ£i simplu SuperFrost – deja îÅŸi creÅŸte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceÅ£i produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaÅ£i manual funcÅ£ia, se dezactivează automat după 65 ore.

Umiditate ideală a aerului

Umiditate ideală a aerului

Umiditate ideală a aerului

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menÅ£ine pluta flexibilă ÅŸi evită uscarea acesteia. Pentru a menÅ£ine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiÅ£ii. În funcÅ£ie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaÅ£ie.

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ÅŸtiut ÅŸi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. FireÅŸte puteÅ£i dezactiva simplu blocarea display-ului.

Uşă din sticlă izolantă

Uşă din sticlă izolantă

Uşă din sticlă izolantă

Sticlele de vinuri au nuanţă în majoritatea cazurilor, deoarece lumina UV tulbură maturarea vinului. Aceasta nu este evitată numai de sticlă. Pentru a minimiza expunerea la radiaÅ£ii, frigiderele de vin Liebherr sunt echipate cu un geam izolant special rezistent la UV. Acesta protejează stocul de vin ÅŸi, în acelaÅŸi timp, vinurile sunt prezentate cu stil.

PartyMode

PartyMode

PartyMode

Acum pot veni oaspeÈ›ii – deoarece È™i aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcÈ›ii precum SuperCool È™i SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.

HolidayMode

HolidayMode

HolidayMode

CălătoriÅ£i? Atunci trimiteÅ£i ÅŸi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul ÅŸi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îÅŸi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseÅŸte curent ÅŸi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireÅŸte conectat.

SuperCool

SuperCool

SuperCool

DoriÅ£i ca frigiderul dumneavoastră să-ÅŸi menÅ£ină temperatura optimă, chiar dacă aÅ£i introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îÅŸi măreÅŸte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conÅ£inutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.

BottleTimer

BottleTimer

BottleTimer

CunoaÅŸteÅ£i acest lucru? AÅŸezaÅ£i o sticlă de vin în compartimentul de gheaţă, astfel încât să fie răcită rapid – ÅŸi o uitaÅ£i acolo. Cu BottleTimer nu se mai întâmplă niciodată acest lucru: Prin activarea SuperFrost acesta asigură o răcire foarte rapidă. Iar imediat ce sticla a atins temperatura optimă, vă aminteÅŸte aparatul dumneavoastră Liebherr prin aplicaÅ£ie să o scoateÅ£i din compartimentul de gheaţă.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarma uÅŸii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaÅ£i inutil energie ÅŸi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uÅŸa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă ÅŸi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâÅ£i dumneavoastră: În funcÅ£ie de setare se declanÅŸează alarma uÅŸii după 1, 2 sau 3 minute.

Dispozitiv de depozitare a 3 sticle

Dispozitiv de depozitare a 3 sticle

Dispozitiv de depozitare a 3 sticle

Acum rămân sticlele dumneavoastră unde trebuie: Cu dispozitivul de depozitare a 3 sticle, trei sticle aÅŸteaptă în siguranţă în frigiderul dumneavoastră să fie utilizate. Dispozitivul de depozitare a sticlelor se potriveÅŸte pe fiecare placă din sticlă ÅŸi este astfel foarte flexibil. Iar dacă aveÅ£i nevoie în altă măsură de spaÅ£iu, scoateÅ£i simplu raftul din frigider.

Cutie pentru unt

Cutie pentru unt

Cutie pentru unt

De asemenea, puteÅ£i avea pretenÅ£ii ridicate ÅŸi la o cutie pentru unt: Cutia trebuie să fie frumoasă ÅŸi să se potrivească perfect în uÅŸa interioară a frigiderului. Prin capacul transparent puteÅ£i vedea întotdeauna, cât de mult unt mai este. În plus, capacul pentru maÅŸina de spălat vase ÅŸi partea de jos se blochează atât de sigur încât puteÅ£i transporta cutia pe capac cu o singură mână.

Acumulatori de frig

Acumulatori de frig

Acumulatori de frig

Acumulatorii de frig sunt de două ori mai utili – atât în spaÅ£iul interior cât ÅŸi în exterior. În interiorul congelatorului asiguraÅ£i pentru un timp lung răcirea alimentelor congelate în cazul unei întreruperi de curent. Iar la ieÅŸiri în natură, acestea vă însoÅ£esc ca un cooler pentru mâncare ÅŸi băuturi.

VarioSpace

VarioSpace

VarioSpace

DoriÅ£i să depozitaÅ£i în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ÅŸtie că, uneori, este nevoie de mai mult spaÅ£iu. GraÅ£ie combinei frigorifice VarioSpace puteÅ£i extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice ÅŸi fiecare placă intermediară din sticlă situată dedesubt – ÅŸi voilà: aveÅ£i deja spaÅ£iul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!
 

Side by side incorporabil format din 4 elemente :

EWTgw 1683 Vinidor

ÎnălÅ£ime nişă 88 cm
Dimensiuni Î/L/A 90,6 / 59,5 / 57,2 cm
Număr maxim de sticle de Bordeaux de 0,75 l 33
Zone de temperatură 2
Zone individuale de temperatură 2
Clasa de eficienţă energetică G
Montaj uşă Coplanar

IRd 3950 Prime

Cotă nişă înălÅ£ime/lăţime/adâncime 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 136 l
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică D
SoluÅ£ie de legare la reÅ£ea cu posibilitate de postechipare

SIBa 3950 Prime BioFresh

Cotă nişă înălÅ£ime/lăţime/adâncime 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 87 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică A
Tehnologie de prospeÅ£ime BioFresh
SoluÅ£ie de legare la reÅ£ea cu posibilitate de postechipare

IFNd 3954 Prime NoFrost

Cotă nişă înălÅ£ime/lăţime/adâncime 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Volum total 87 l
Mod de montare Integrabil
Montaj uşă Uşă fixă
Clasa de eficienţă energetică D
Tehnologie refrigerare NoFrost
SoluÅ£ie de legare la reÅ£ea cu posibilitate de postechipare


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!