5 ANI GARANTIE PENTRU PRODUSELE BOSCH SI NEFF

Liebherr Liebherr RBsfe 5220

4.999,00 Lei 4.499,10 Lei

RBsfe 5220 Plus BioFresh
Frigider vertical cu BioFresh

STOC FURNIZOR - Termenul de livrare va fi confirmat telefonic sau pe mail
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: RBsfe 5220 Ai nevoie de ajutor? 0726180410
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
Dimensiuni exterioare (Î/L/A) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
Volum total 382 l
Clasa de eficienţă energetică E
Tehnologie de prospeÅ£ime BioFresh
SoluÅ£ie de legare la reÅ£ea cu posibilitate de postechipare
 
Fructe & legume mereu proaspete

Fructe & legume mereu proaspete

Salată crocantă sau căpÅŸuni: Cele mai sensibile produse alimentare merită un loc special, pentru a rămâne proaspete: BioFresh-Safes. În „Fructe & legume mereu proaspete“ este temperatura aproape de 0 °C. În combinaÅ£ie cu umiditatea aerului predominantă de acolo, datorită închiderii etanÅŸe, fructele ÅŸi legumele neambalate se simt deosebit de bine. Nu trebuie să setaÅ£i nimic.

DrySafe

DrySafe

DoriÅ£i să rămână proaspăt pe cât posibil de mult fileul delicat de viÅ£el sau laptele proaspăt? Acest lucru este asigurat de BioFresh-Safes: În „DrySafe“ predomină o temperatură aproape de 0 °C – condiÅ£ii ideale de depozitare ÅŸi pentru cele mai sensibile produse alimentare. Åži cel mai bine: Totul este setat din fabricaÅ£ie perfect pentru folosirea imediată - pentru prospeÅ£ime îndelungată.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

DoriÅ£i să fiÅ£i echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteÅ£i postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câÅ£iva paÅŸi simpli ÅŸi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Display tactil

Display tactil

Cu adevărat emoţionant: Prin display-ul tactil operaţi aparatul dumneavoastră Liebherr simplu şi intuitiv. Pe display sunt dispuse sistematizat vizual toate funcţiile. Cu o uşoară atingere selectaţi de exemplu fără efort funcţiile sau verificaţi temperatura actuală a frigiderului dumneavoastră.

SteelFinish

SteelFinish

Vă place eleganÅ£a rece a bucătăriei dumneavoastră? Înseamnă că un aparat Liebherr, cu suprafaÅ£a sa SteelFinish, reprezintă alegerea dumneavoastră. Materialul Colaminat cu periaj vertical este foarte asemănător inoxului autentic, robust ÅŸi uÅŸor de curăţat. PereÅ£ii laterali vopsiÅ£i argintiu completează perfect un look elegant.

Mâner încastrat

Mâner încastrat

Special ÅŸi funcÅ£ional: GraÅ£ie mânerului încastrat având continuitate pe verticală ÅŸi poziÅ£ionat ergonomic, puteÅ£i deschide aparatul cu uÅŸurinţă. În plus, designul modern ÅŸi purist face posibilă o integrare perfectă în bucătăria dumneavoastră fără mânere.

InteriorFit

InteriorFit

InteriorFit

CompletaÈ›i designul purist al bucătăriei dumneavoastră: Aparatele noastre de refrigerare se potrivesc exact într-o nișă de 60 cm. Numai uÈ™a iese în afară È™i asigură acces optim la mânerul încastrat È™i la mânerul tip pârghie. Prin urmare, atenÈ›ia cade întotdeauna asupra bucătăriei dumneavoastră – cu Liebherr ca punct central È™i atracÈ›ie principală.

Sistema PowerCooling

Sistema PowerCooling

Sistema PowerCooling

DoriÅ£i să vă asiguraÅ£i că la frigiderul dumneavoastră este repartizată temperatura uniform? Acest lucru este asigurat de PowerCooling-System: Ventilatorul silenÅ£ios ÅŸi puternic repartizează aerul rece eficient în întregul spaÅ£iu frigorific.

Concept nou de piedestal

Frigiderul dumneavoastră trebuie să fie puternic È™i convenabil – dar È™i durabil? Dacă da, atunci un Liebherr este perfect pentru tine. Tehnologia noastră BluPerformance îl face un adevărat polivalent. Oferă un volum uriaÈ™ È™i multă capacitate de răcire – dar consumă È™i o cantitate foarte mică de energie. Și acum ascultă! Cu greu poÈ›i auzi ceva. Liebherr-ul dumneavoastră este extrem de silenÈ›ios, în ciuda nivelului său de performanță.

Silent

Silent

Silent

Ce doriÅ£i să auziÅ£i în bucătăria dumneavoastră? Sfârâituri, râsete, muzică? Un lucru sigur nu: Frigiderul dumneavoastră. Este atât de silenÅ£ios, că nu-l veÅ£i auzi. Secretul constă în componentele interioare moderne. Toate componentele sunt adaptate reciproc tehnic ÅŸi mecanic. Se aude bine, sau?

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED

Iluminarea plafonului LED iluminează spaÅ£iul interior de sus - pentru o privire de ansamblu bună a produselor dumneavoastră alimentare. Pata luminoasă extra: LED-urile sunt poziÅ£ionate înainte de plăcile din sticlă, astfel încât este iluminat bine ÅŸi un frigider plin.

VarioSafe

VarioSafe

VarioSafe

Fie că este vorba de pahare de iaurt, borcane de gem sau tuburi – vă doriÅ£i un spaÅ£iu clar pentru astfel de produse alimentare de dimensiuni mici? În aparatul dumneavoastră Liebherr este prezent: VarioSafe. Nu creează doar ordine, ci este ÅŸi foarte variabil. AmplasaÅ£i VarioSafe reglabil pe înălÅ£ime în două trepte din frigider simplu acolo unde se potriveÅŸte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Suprafeţe de depozitare din uşă

Suprafeţe de depozitare din uşă

Suprafeţe de depozitare din uşă

Vă doriÅ£i o suprafaţă de depozitare sigură pentru băuturi sau produse alimentare? Åži doriÅ£i să fie uÅŸor accesibilă? SuprafeÅ£ele de depozitare din uşă vă oferă ambele lucruri. Sunt reglabile pe înălÅ£ime ÅŸi se potrivesc astfel la nevoile dumneavoastră. Practic este ÅŸi suportul de sticle glisant ÅŸi detaÅŸabil: Astfel sticlele dumneavoastră se află întotdeauna în siguranţă.

SuprafeÅ£e de depozitare pe uşă reglabile pe înălÅ£ime

Suprafeţe de depozitare pe uşă reglabile pe înălţime

SuprafeÅ£e de depozitare pe uşă reglabile pe înălÅ£ime

FolosiÈ›i tot spaÈ›iul din Liebherr-ul dvs. È™i în întregime pentru a se potrivi cerinÈ›elor dumneavoastră. Rafturile interioare ale uÈ™ii reglabile pe înălÈ›ime vă vor ajuta în acest sens: acestea vă permit să modificaÈ›i înălÈ›imea la care rafturile sunt montate rapid È™i uÈ™or în orice moment – ceea ce înseamnă că acestea poate fi folosite în întregime flexibil È™i sigur pentru depozitarea unei game largi de recipiente È™i alimente.

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Placă din sticlă divizibilă

Dacă depozitaÅ£i o carafă sau recipiente înalte în frigider, nu doriÅ£i să îndepărtaÅ£i direct o placă din sticlă întreagă. De ce? Există placa din sticlă divizibilă: GlisaÅ£i simplu jumătatea frontală a plăcii din sticlă sub jumătatea posterioară. Astfel puteÅ£i introduce în faţă recipiente mai înalte ÅŸi aveÅ£i destul spaÅ£iu pentru alte produse alimentare.

Plăci de sticlă cu profiluri decorative cu aspect de oțel inox

Plăci de sticlă cu profiluri decorative cu aspect de oțel inox

Plăci de sticlă cu profiluri decorative cu aspect de oțel inox

Clar, strălucitor È™i atractiv – acesta este aspectul È™i senzaÈ›ia care vă aÈ™teaptă de fiecare dată când deschideÈ›i frigiderul Liebherr-ul. Acest lucru este asigurat, de exemplu, prin intermediul unor rafturi din sticlă transparentă din sticlă securizată. Le puteÈ›i regla înălÈ›imea rapid È™i uÈ™or într-un mod simplu. Ornamentele decorative cu aspect de oÈ›el inoxidabil completează aspectul vizual atractiv.

FuncÅ£ie confort de reglare a înălÅ£imii pentru plăcile din sticlă

Funcţie confort de reglare a înălţimii pentru plăcile din sticlă

FuncÅ£ie confort de reglare a înălÅ£imii pentru plăcile din sticlă

AveÅ£i un vas mare pentru frigider? În acest caz reglaÅ£i simplu înălÅ£imile rafturilor plăcilor din sticlă. Datorită reglării confortabile a înălÅ£imii acest lucru se face rapid ÅŸi individual – chiar ÅŸi cu produse alimentare depozitate.

EnergySaver

EnergySaver

EnergySaver

DoriÅ£i să economisiÅ£i concomitent energie ÅŸi bani? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină în acest sens – cu modul energetic economic. Dacă activaÅ£i EnergySaver, creÅŸte temperatura standard cu două grade. Astfel aparatul dumneavoastră Liebherr necesită mai puÅ£in curent – iar produsele dumneavoastră alimentare rămân proaspete în mod optim.

PartyMode

PartyMode

PartyMode

Acum pot veni oaspeÈ›ii – deoarece È™i aparatul dumneavoastră Liebherr are un aspect festiv. În PartyMode sunt activate funcÈ›ii precum SuperCool È™i SuperFrost. După 24 ore, aparatul dumneavoastră Liebherr revine în modul normal.

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Blocarea display-ului

Un display care se aprinde este un magnet pentru mâinile copiilor – acest lucru este ÅŸtiut ÅŸi de aparatul dumneavoastră Liebherr. De aceea există blocarea display-ului: Aceasta împiedică fiabil modificarea involuntară a setărilor de la frigiderul dumneavoastră. FireÅŸte puteÅ£i dezactiva simplu blocarea display-ului.

NightMode

NightMode

NightMode

Aparatul dumneavoastră Liebherr vă doreÅŸte o noapte bună – ÅŸi asigură odihnă netulburată: Deoarece în NightMode deconectează toate sunetele ÅŸi zgomotele. Chiar ÅŸi IceMaker-ul rămâne liniÅŸtit ca un ÅŸoarece. În plus estompează iluminarea interioară, astfel încât să fiÅ£i întâmpinat de o lumină blândă, dacă deschideÅ£i frigiderul noaptea.

HolidayMode

HolidayMode

HolidayMode

CălătoriÅ£i? Atunci trimiteÅ£i ÅŸi aparatul dumneavoastră Liebherr în vacanţă: În HolidayMode sunt deconectate ventilatorul ÅŸi SuperCool, iar frigiderul dumneavoastră îÅŸi reglează temperatura la +15 °C. Acest lucru economiseÅŸte curent ÅŸi împiedică mirosurile neplăcute. Congelatorul rămâne fireÅŸte conectat.

SuperCool

SuperCool

SuperCool

DoriÅ£i ca frigiderul dumneavoastră să-ÅŸi menÅ£ină temperatura optimă, chiar dacă aÅ£i introdus cumpărături calde? Acesta este un caz pentru SuperCool: Odată activat, aparatul dumneavoastră Liebherr îÅŸi măreÅŸte puterea, până când produsele alimentare proaspete sunt atât de reci ca restul conÅ£inutului. Apoi se deconectează SuperCool automat – cel târziu după 12 ore.

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarmă uşă

Alarma uÅŸii a aparatului dumneavoastră Liebherr este atentă, să nu consumaÅ£i inutil energie ÅŸi să nu se strice produsele alimentare: Imediat ce uÅŸa frigiderului rămâne deschisă prea mult timp, aceasta vă alarmează – printr-o lumină pulsantă ÅŸi printr-un sunet de avertizare. Ce este "prea mult" hotărâÅ£i dumneavoastră: În funcÅ£ie de setare se declanÅŸează alarma uÅŸii după 1, 2 sau 3 minute.

SabbathMode

SabbathMode

SabbathMode

Toate activităţile sunt oprite în Sabat – acest lucru este valabil ÅŸi pentru aparatele electrice. Acest lucru este luat în considerare de aparatul dumneavoastră Liebherr. În SabbathMode este deconectată întreaga iluminare a frigiderului, de asemenea toate sunetele, zgomotele ÅŸi display-ul. După 80 ore se dezactivează SabbathMode.

Dispozitivul de depozitare a sticlelor deasupra BioFresh-Safes

Dispozitivul de depozitare a sticlelor deasupra BioFresh-Safes

Dispozitivul de depozitare a sticlelor deasupra BioFresh-Safes

AÅŸteptaÅ£i oaspeÅ£i ÅŸi doriÅ£i să răcoriÅ£i câteva băuturi mai mult decât de obicei? În acest scop este disponibil dispozitivul de depozitare a sticlelor deasupra BioFresh-Safes: ÎndepărtaÅ£i uÅŸor cu un mâner placa din sticlă deasupra dispozitivului de depozitare a sticlelor – deja puteÅ£i depune ÅŸi răci în siguranţă sticle de diferite mărimi.

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Filtrul de cărbune activ FreshAir

Mirosul unor produse alimentare este uneori mai puÅ£in plăcut. Pentru aparatul dumneavoastră Liebherr nu este o problemă acest lucru: Datorită filtrului de cărbune activ FreshAir există întotdeauna aer proaspăt în interior. Filtrul se află direct la curentul de aer din carcasa ventilatorului ÅŸi neutralizează mirosurile în cea mai mare măsură. AfiÅŸajul vă aminteÅŸte de schimbarea filtrului.

Compartimente pentru ouă

Compartimente pentru ouă

Compartimente pentru ouă

DoriÅ£i să păstraÅ£i ouă în siguranţă ÅŸi fără cutie de carton în frigiderul dumneavoastră? Nu e o problemă cu compartimentele pentru ouă: Aici sunt depozitate până la 10 ouă de găină protejate stabil ÅŸi răcite bine. Compartimentul se potriveÅŸte în uÅŸa interioară cât ÅŸi pe plăcile din sticlă.

Garnitură a uÅŸii interschimbabilă 

Garnitură a uşii interschimbabilă 

Garnitură a uÅŸii interschimbabilă 

CredeÅ£i că garnitura uÅŸii a aparatului dumneavoastră Liebherr trebuie să fie înlocuită după câÅ£iva ani? PuteÅ£i face acest lucru cu uÅŸurinţă ÅŸi singur: Garnitura uÅŸii interschimbabilă se poate îndepărta în câÅ£iva paÅŸi simpli – iar noua garnitură poate fi reintrodusă la fel de uÅŸor. Astfel ÅŸi această parte a frigiderului este întotdeauna fără pată ÅŸi curată igienic.

SpaÅ£iu pentru tava de gătit 

Spaţiu pentru tava de gătit 

SpaÅ£iu pentru tava de gătit 

DoriÅ£i să păstraÅ£i proaspete prăjiturile de casă? Sau Pizza preparată, care trebuie introdusă în cuptor mai târziu? Pur ÅŸi simplu glisaÅ£i tava dumneavoastră de gătit în aparatul dumneavoastră Liebherr¬– vă oferă mult spaÅ£iu pentru a depozita o tavă de gătit. Deosebit de practic: PuteÅ£i glisa în interior ÅŸi exterior tava de gătit la deschiderea uÅŸii de 90°.

Dispozitiv auxiliar pentru închidere

Dispozitiv auxiliar pentru închidere

Dispozitiv auxiliar pentru închidere

ÎnchideÈ›i uÈ™a! Cu aparatul dumneavoastră Liebherr puteÈ›i conta pe faptul că uÈ™a se închide perfect: Dispozitivul auxiliar pentru închidere asigură închiderea etanșă a uÈ™ii frigiderului în cazul în care o închideÈ›i prea încet sau prea tare. Astfel se asigură depozitarea în deplină siguranță a alimentelor È™i o perioadă de valabilitate optimă a acestora.

Picioare de poziţionare reglabile

Picioare de poziţionare reglabile

Picioare de poziţionare reglabile

GraÅ£ie celor două picioare de poziÅ£ionare reglabile, aparatul permite o aliniere optimă ÅŸi se adaptează la condiÅ£iile din jur, spre exemplu pe o suprafaţă denivelată. În acest fel, puteÅ£i avea siguranÅ£a că uÅŸa frigiderului se închide perfect ermetic, că nu pătrunde căldură în aparat sau că nu se formează condens. Lucru care duce la economii de energie ÅŸi bani.

Echipament care se poate spăla în maÈ™ina de spălat vase

Echipament care se poate spăla în mașina de spălat vase

Echipament care se poate spăla în maÈ™ina de spălat vase

Echipamentul dvs. Liebherr este practic din două puncte de vedere: Pe de o parte, vă ajută în utilizarea zilnică, iar pe de altă parte, este uÈ™or de curățat. Trebuie să curățaÈ›i untiera, FlexSystem sau tăviÈ›a pentru cuburi de gheață? PuneÈ›i-le în mod comod în maÈ™ina de spălat vase. Astfel, aveÈ›i mai mult timp pentru alte lucruri.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!